Öne Çıkan Yayın

Beni Her Yerde Bulun (BU YAZI BAŞA İLİŞTİRİLMİŞTİR)

İletişim için: semender101@gmail.com Şahsi blog: E, burası zaten. ~Gerektikçe güncellenecektir.~

28 Mart 2015 Cumartesi

Dere geliyor dere Otaku versiyon

Yazacak bir şey bulamamamdan mütevellit; bir de Çabi'den esinlenip Dere geliyor dere şeklindeki pek sevdiğim türkümüzü otaku versiyon yaptım (Daha doğrusu yapacağım)... Ben şu an çok eğleniyorum; bakalım siz de okurken eğlenecek misiniz? Cover diyebiliriz aslında... Cover demişken; Çabi'nin şu hastası olduğum cover'ı:
Bu da türkünün orijinali:
Ve gelgelelim otaku versiyona...

Dere geliyor dere
Yandere kuudere
Deredere aman oy

Amanın aman aman
Yuno geliyor kaç ulan
Vay vay vay

Dere geliyor tsundere
Beni döve döve
Oy...

Dandere gelmiş kuudere gider
Dünya'nın çivisi...

Ben daha fazla devam edemeyeceğim; güzelim türküyü ne hale getirdim... Ahaha... Neyse... Ahahaha... Sinirimden gülüyorum...

Gülmek demişken; dün dango yapayım dedim, oysaki o kadar Hanami Dango tarifi de bulmuştum. Hani şu sosa bandığın yerine renkli renkli olan. Çok kolaymış aslında... Hem Hanami hem de Mitarashi dango yapacaktım ama pirinç unu az geldi. (Çok az geldi; hamur olacak şey yoğurt oldu... Hatta yoğurt bile değil, ayran...) Ayran demişken; yine Çabi:
"En sevdiğin içki" sorusuna (Sonlarda) dikkat... Sansür mü yedin oğlum asdadsadassasas... Geçen gün nostalji yapıp tüm masaüstünü tıktığım dosyaya öyle bir ad verdim (Şimdi bakmaya üşeniyorum). Ha...

Ve evet, hala o RPG oyununu oynayamadım...

Bir gün Fuzulî şiir yazıyormuş; annesi de demiş ki: "Oğlum fuzuli şeylerle uğraşma" (Sizi hayattan soğutmaya kararlıyım; ben çektim siz de çekeceksiniz ulen!)

E... Ne diyordum?

Neyse...

Oh, zaten saçmalayasım vardı; rahatladım. Hadi ben kaçar (Nereye mi? Anime izleyeceğim aq, nereye olacak? Siz de amma gereksizmişsiniz yav)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder