Öne Çıkan Yayın

Beni Her Yerde Bulun (BU YAZI BAŞA İLİŞTİRİLMİŞTİR)

İletişim için: semender101@gmail.com Şahsi blog: E, burası zaten. ~Gerektikçe güncellenecektir.~

17 Mart 2015 Salı

Animonyum Elementinin sentezlenişinin yıldönümü kutlu olsun :)

Anime gibi bir gün geçirdim. İlk iki ders çabuk geçti, bedende futbol vardı -ama ben oynamadım-. Öğlen eve giderken aynalara takıldı gözüm, animelerden fırlamış bir saç tipi.
Sol profil Nagisa, ön taraf Jellal (mıdır Gerard mıdır her ne haltsa), sağ profil Mashiro, arka taraf Durarara'daki tipler.
Resimler:







Nagisa Shiota (Ansatsu Kyoushitsu):

Ellemedim de ha, kendi kendine oldu.
Özel olarak anime saçı için uğraşmış adamım ama bu hale kendi geldi. Kapşonlu mont giyip çıkardım.

Bir de saçım siyah yerine mavi olsaydı tam olurdu; üçünün de saçı mavi.
Mashiro Moritaka (Bakuman):

Jellal/Gerard Fernandes (Fairy Tail):

Uykusuz yaz gecelerinde, tipim genelde Tomoki'ye (Tomoko'nun erkek kardeşi) dönerdi ama anime namına tek saç tiplerim bu ve Urahara versiyon; ha bir de Naruto'nun the Last'teki hali. (Kishi, anti olursun da bu ne lan?)
Kuroki Tomoki (Fanlarının "WataMote" olarak kısalttığı "Watashi ga Motenai no wa Dou Kangaetemo Omaera ga Warui!" diye aminlik isimli anime):

Urahara Kisuke (Genelde şapkadan saçı görünmüyor, o ayrı)(Bleach):

Bu da şapkası:

Naruto the Last:

Naruto normal:

Neyse; az değilmiş yine. Ama böyle ortaya karışık değil de bir Natsu ya da tek başına Nagisa olsun isterdim. (Erkek olmama rağmen Kayano'ya bile razıyım)
Natsu Dragneel (Fairy Tail):

Kaede Kayano (Ansatsu Kyoushitsu):

Bir de, anlamıyorum; Türkiye'de anime sayfalarının o kadar beğenisi var ama hala figür, cosplay malzemesi vs. bulmakta zorlanıyoruz. Olanlar Amerika'dan geldiği için de ektra fiyat biniyor. Nasıl mı?
Figürler genelde Bandai tarafından Çin'de üretiliyor.
Bandai'ın Sasuke figürü (Naruto Shippuuden):

Oradan Amerika. Haliyle vergiler, gümrük, Yen'in dolara döndürülmesi derken; oldu mu sana en az 10 $. Gümrük, yol parası, satıcının kârı derken 300 Yenlik (Yaklaşık 7 TL) eşya 30 TL (1394 JPY) oluyor. Haliyle 3 000 yen (Yaklaşık 65 TRY) olan eşya 300 TL'ye kadar çıkıyor.
Cosplay olayını zaten Türkiye'de satan yok. En fazla aşırı pahalı figürler ve Akatsuki ceket, yüzük gibi aksesuarlar (onlar da ya pahalı ya da saçma sapan ne olduğunu bile bilmeyen mağazalarda anca). Elbette DIY yapma ve ithal etme kapısı (Çin'den yoksa çekilmez. Ha, üretim yeri Amerika'ysa Avrupa'da da vardır, oradan ithal edin) her zaman açık.
Akatsuki ceket:

Allah'tan netten satış var. Telefon kılıfı bile zor, Allah'tan DIY olayı kolay onda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder