Öne Çıkan Yayın

Beni Her Yerde Bulun (BU YAZI BAŞA İLİŞTİRİLMİŞTİR)

İletişim için: semender101@gmail.com Şahsi blog: E, burası zaten. ~Gerektikçe güncellenecektir.~

10 Şubat 2015 Salı

Bilmeyenlere Haberlerde ve Gerçekte Minecraft

Ulan o GTA'nın tanımını Mine'ın tanımı diye yedirmeye çalışan gerizekalı, senin ananı... Neyse... Profesör denen kadın böyle gerzekçe konuşuyor... Vallaha ben anladım bu ülkeden neden biliminsanı çıkmadığını... Bir de buradan "Kanlar sıçrıyor" diye çığıran, "araba da çalabiliriz" diyen beyinsiz ana oğula sesleniyorum... Ne içtiniz siz kuzum? GTA lan o, Mine ile alakası yok... Hay Allah'ım ya... Aha böyle işsizlik forever kafasında devam edersek... Teknoloji tasarım dersinde de çocuklar silah tasarlayabiliyor bak, çok zararlı... Hey Allah'ım... Yahu, oyunda öldürdüğümüz tek şey canavar denen zararlı "mob"lar ve malzeme çıkan hayvan "mob"lar. E, sen değil misin ulan kurbanda çocuğuna kesilmesini izleten? (Kurbana karşı değilim, yanlış anlaşılmasın; et yemeyi severim hatta) Canavarlar desen, zaten hastalıkları filan temsil ediyor... E, mikroplara şiddet uyguluyorsun; antibiyotik verme o zaman çocuğa. Hem, Mine da seviye mi var? Sadece enchant olayı için bir XP ve level sistemi var ama oyunda aşama diye bir şey yok... Ya sabır... Böyle damdan düşer gibi iki gündür Mine yazısı yazıyorum ama, SC'cilerin (Survival Camping'i kısalttım, öğrenin artık) Mine'dan haberi vardır büyük ihtimalle. Oyuna kulede başlıyor, birini öldürdükçe puan kasıyormuşuz... Lan aynı MC'tan mı bahsediyoruz? Vallaha iki MC'nin farklı olduğunu düşünmeye başladım. Hayır, eş diye bir şey de yok zaten... "Kule" kısmına da destekçi olsun diye "Muratabi"nin "Satılık kelepir ev" videosunu koymuşlar... Hatta onu da buraya koyayım,
Al, basit bir şaka...

Bir de; "eşini öldürme" kısmını doğrulamak için Steve skinli biriyle kız skinli birinin (Diğerinin hangi skin olduğunu bilmiyoruz aslında) VS'sini -ki bu da şaka- koymuşlar.

Bu ülkede böyle gerzek profesörler, GTA ile MC'yi birbirine karıştıran dangalaklar, Mod ile Vanilla'yı ayırt edemeyen Gamer'lar, MC ile alakası olmayan bir suçlamayla MC'yi bakanlığa ihbar (!) eden "aydınlar", sırf ekmek çıksın diye kafasına estiği gibi yapan, istediği yere çekilecek biçimde haber yapan üstüne de toptan taraflı olan -taraflı olmanın da bir edebi var Allah Allah, ben de taraflıyım ama tarafımın kötü yönlerini de bilirim- haberci, gazeteci, sunucular -aslında sunucuların pek bir suçu yok burada, onlar da emir kulu sonuçta- vs. vs. oldukça, bu ülke SİTTİN SENE GELİŞMEZ, Milyon yıl da geçse AB'YE GİREMEZ. Bu ne kardeşim? Bak göründüğü kadar masum olmayan akvaryum canlıları yazısı yazacaktım, onun yerine bunu yazdım. Bu arada; https://www.change.org/da Minecraft diye aratın, bir çok kampanya var; ben hepsini imzaladım.

Hayır, bak... Gamer'ından, SC!'cisinden, Otaku'sundan tepki alıyorsunuz, genç nesiliz, aklınızı alırız. (Coştu bu yine)
EDİT:

Bakın misal aşağıdaki arkadaş (ya da abi) çok güzel açıklamış olayı.
Bir de şu var... Amma güldüm ya...

Adam harbi doğru söylüyor... Aynı kişinin videosu:
Bu arada, adam sırf dalga geçmek için mod yüklemiş...

Başka videolar da buldum...
Dedikleri şeyler anca modlarla yapılabiliyor, Mojang da modları bitirmek istiyor. Bunu 1.4, 1.7 ve 1.8 güncellemelerinden çok net anlıyoruz.
Blogger öyle bir video yok diyor, o yüzden şu videonun linkini veriyorum:
https://www.youtube.com/watch?v=f2Dia1-B6kw
Bu...

En iyisi ben de bir video çekeyim. Bekleyin, koyacağım...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder