Öne Çıkan Yayın

Beni Her Yerde Bulun (BU YAZI BAŞA İLİŞTİRİLMİŞTİR)

İletişim için: semender101@gmail.com Şahsi blog: E, burası zaten. ~Gerektikçe güncellenecektir.~

18 Nisan 2015 Cumartesi

NouCome Tanıtım

Ore no Nounai Sentakushi ga, Gakuen Love Comedy wo Zenryoku de Jama Shiteiru

Kısa isim: NouCome
Diğer isim: Ore no Nounai Sentakushi ga, Gakuen Rabu Kome wo Zenryoku de Jama Shiteiru
İsmin Türkçesi: Beynim, seçimlerle tam güçte okul romantik komedisiyle uğraşmak zorunda (WTF?)
Tür: Romantik komedi, okul, harem (Ecchi yok)
Kısaca konu: Seçim yapmakla lanetlenmiş gencin dramı :(
Detaylı konu: Amakusa Kanade, "mutlak seçim" adlı bir lanetle lanetlenmiş bir öğrencidir. Bu lanete göre; kendisine iki seçenek verir. Bu seçeneklerin biri kötü, diğeri ise berbattır. Eğer seçmeyi reddeder ya da seçimin gereğini tam olarak yerine getirmezse, acı çekmektedir. Bu seçim hayatına girdikten sonra "dışlanmış beşli" isimli bir gruba atılır. Bu "dışlanmış beşli", her aşamada aşağılanır ve görmezden gelinir. Ancak Kanade'nin yardımına önceden bu seçimle lanetlenmiş olan chibi-loli-sensei (Adını unuttum) yetişir. Ancak bu yetmez ve Kanade, laneti bozmasına yardımcı olması gereken ama durmadan tıkınan Chocolat (Shokora) adlı bir kızla (Sarışın diyorlar ama saçı karamel rengi lan bunun) yaşamak zorunda kalır.
Diğer karakterler: Yukihira Furono (Dandere/kuudere karakterimiz. Ama kawai şeylere karşı zaafı var. Dışlanmış beşliden), Yuuouji Ouka (Ünlü bir şirketin patronunun kızı. Hiç ağlamamış ama bir hassasiyeti var, onu da izleyince görün), Kokubyoukin Seira (Muhteşem beşli'nin başkanı. Ama bununla ilgili süper spo veresim geldi, animede veriyorlar o spoi'yi; dikkatli olan), Douraku Utage (Chibi-loli-sensei), Hakoniwa Yuragi (Abi-abla manyağı), Reikadou Ayame (Sadist bir muhteşem beşli üyesi), Yawakaze Konagi (Muhteşem beşliden mütevazi bir karakter), Küstah tanrı (Ulan her seferinde şu isme gülüyorum)
Benim yorumum: Yarıda kesilmiş animesi, manga ya da light novel'ını bulup okumak lazım. (Hem mangası, hem light novel'ı varmış). Aslında güzel ama çıktığı sezon yanlış olduğundan kimse yüzüne bakmamış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder