Öne Çıkan Yayın

Beni Her Yerde Bulun (BU YAZI BAŞA İLİŞTİRİLMİŞTİR)

İletişim için: semender101@gmail.com Şahsi blog: E, burası zaten. ~Gerektikçe güncellenecektir.~

18 Mayıs 2015 Pazartesi

Nerdeydin La Onca Zaman? Diyenlere

Siz burada asosyal asosyal yazı beklerken ben hayalimin fragmanını yaşıyordum. Köydeydim. Civciv kümesi yaptım, kamp alanını inceledim (ST. Kampı, gelmek isteyenlere kapımız açık)... Yazacak yazılar buldum. Salçadan ketçap çıkardım, çeşit çeşit yiyeceği odun ateşinde yaptım; ip, yay yapma ve bıçak fırlatma başarımlarını kazandım. Bir de dav evi yapmaya çalışırken iki tahtayı birbirine çakamadığımı öğrendim. (Kazma olduğumu zaten biliyordum da...)
Civcivler:

Sarı olanın ismi Yukino, tavuk diye aldığımız ve asosyal olduğu içim öyle koydum. Horoz çıkarsa Hikigaya olarak değiştireceğim. (Ama hikki x yui'ciyim ben) Kızıl olana Chocolat (Tabii ki Japonca telaffuzu: Shokora) diyorum, tüy rengi onun saçına benzediği için. (Chocolat NouCome'den bir karakter) Kahverengi kırçıllı olanın adı Izaya. Evet, Durarara'dan. Önce "kaçak"tı ama Izaya daha iyi oldu. Beyaz tüylü siyahınsa henüz adı yok.
Çakamadığım tahtalar:

Ketçap tarifi:
Salçayı alın, biraz şeker, aynı miktarda tuz, sirke ve az sarımsak koyun. İyice karıştırıp eritin. Ketçabınız hazır, hadi afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder