Öne Çıkan Yayın

Beni Her Yerde Bulun (BU YAZI BAŞA İLİŞTİRİLMİŞTİR)

İletişim için: semender101@gmail.com Şahsi blog: E, burası zaten. ~Gerektikçe güncellenecektir.~

13 Kasım 2014 Perşembe

Blogumu Açtım

Merhaba, ben Erdem. (Profil ismimin paludaryum olması konusuna hiç girmiyorum) Blogumu açtım sonunda. Ulan, şu harfler de basmıyor: N, B. Haa; nasıl yazıyorum? Aha böyle:
Ne diye başlasam?
Lan, nooldu? Neyse... Blogu bir çeşit günlük gibi kullanacağım. Ama animeler (ve başka Uzakdoğu meseleleri), kampçılık, akvaryumlar vs. hakkında bir sürü şey yazacağım. Bir ev projem var, vakti gelince (c de basmamaya başladı lan) onunla ilgili bol bol yazı yazacağım.

Şu lise bitsin de İngilizce'den de, Geometriden de kurtuluyim yaa... Sevmiyorum İngilizce'yi, gına geldi 4. sınıftan beri... Başka diller öğrenmek istiyorum. Mesela Japonca; LearNihongo adlı siteyi tavsiye ediyorum.
Ja ne!

Biraz trollük yapmış olcam ama; şu lan kelimesini Türkçe'den çıkarsalar, cümle kuramicam lan.

Naruto bitti... Sasuke ve Sakura'dan da nefret etmekle birlikte; NaruHina ve SasuSaku shipperıydım. Bleach'e başladım; hala Inoue'yi neden sevmediklerini anlayamadım.

Bir de; bir animeyi ilk bölümle yargılamayın. OP'a da Naruto'ya da aynını yaptım, şimdi ikisinin de fanıyım. Belki ilk animelerimden olduğundandır; Naruto daha iyi bence ama OP'u da severim. Lan yukarda görüşürüz dedim, ne çok daha yazdım... İyice çenem düştü... 

Son bir şey: The Last'i merakla bekliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder