Öne Çıkan Yayın

Beni Her Yerde Bulun (BU YAZI BAŞA İLİŞTİRİLMİŞTİR)

İletişim için: semender101@gmail.com Şahsi blog: E, burası zaten. ~Gerektikçe güncellenecektir.~

23 Haziran 2016 Perşembe

Ne zamandır saçmalamıyorum, özlemişsinizdir

Ben de özledim ama izninizle biraz sızlanacağım önce. Bu sıcakta her gün dershaneye gidip gelmek, hele oruç oruç hiç mi hiç çekilmiyor. Dershanede ne işin var, derseniz: Sınavı normalleştirme sınavları işte.

Dün, "Eğer Dünya tek bir köy ve her ülke de bir insan olsa nasıl olurdu?" diye düşündüm. Bazı ülkelerin köydeki rolü açıkça belli; mesela ABD kesinlikle köyün ağası olurdu. Vatikan köy imamı, Türkiye de köyün delisi olurdu. Ciddiyim, Türkiye'ye en yakışan rol bu. Ha, bu bir hakaret değil: Bence deliler daha iyi. Neyse... KKTC de Türkiye'nin hayali arkadaşı olurdu, zira kendisini tanıyan başka ülke yok.

Doğal saç renklerine bir renk daha ekleme şansınız olsaydı ne eklerdiniz? Mümkünatı sorgulamadan cevap ver evladım, sen, arka sıra! Dağıtacağım o arka dörtlü- Ne? Dershane yüzünden sabahın köründe uyanıyorum evet; ama ne alakası var şimdi uykusuzlukla? Oldu o zaman... Neyse... Ben mavi ya da yeşil eklerdim, karar veremedim. Yazarlarımızdan Kaan beyaz eklermiş. Yazarlarımızdan Zeliha da beyaz, mavi, mor deyip en son beyazda karar kıldı. Yazarlarımızdan Artun'dan ise cevap alamadım. Muhtemelen sınava hazırlandığı için telefona bakamıyor; bir diğer ihtimal de tuzu kuru olduğu için cevap vermedi. Oh, adamın saç-sakal kızıl tabi (Turuncu; doğal kızıl turuncumsu oluyor biliyorsunuzdur)... Biz kahve-siyah dolaşıyoruz. Bu arada saçımın rengi beni gıcık edecek, Siyah mı, kahverengi mi bir türlü karar veremedim. Galiba karışık. Bir tele bakıyorum siyah, başka bir tele bakıyorum kahverengi... Arada bir tel beyaz da var, bu şehir hayatının stresi hep...

Yeni bir dövüş sanatı üzerinde çalışıyorum. Neden, derseniz: Hiç işim gücüm yok da ondan. Doğayı temel alacak, kaplandan kaçar gibi adam dövülecek. Kaplandan kaçma ihtimaliniz yok gibi bir şey ama adamı dövebilirsiniz belki, emin değilim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder