Öne Çıkan Yayın

Beni Her Yerde Bulun (BU YAZI BAŞA İLİŞTİRİLMİŞTİR)

İletişim için: semender101@gmail.com Şahsi blog: E, burası zaten. ~Gerektikçe güncellenecektir.~

22 Nisan 2017 Cumartesi

Biyokompozit Yay Yapılır

Evet, çok ucuza biyokompozit yay işine girmeye karar verdim. (Neden? Çünkü Adsense hala cevap vermedi ve herhangi bir yerde iş aramaya üşeniyorum. Bu arada Adsense, sana sesleniyorum: 3 gün dediniz, 3 yıldır bekliyorum şerefsiz herifler!)

Piyasanın çok ucuzuna satacağım. Çünkü amacım kâr etmek değil, bu malzemelerin ucuza bulunmasını sağlamak. (Grozer, bitireceğim oğlum seni...)

OSMANLI YAYI

Boynuzlu, sinirli, kompozit olup istenen librelerde sipariş üzerine hazırlanılır. 800 TL olup deri kaplı olanlar 810, yılan derisi kaplı olanlar 900 TL'dir. Kaplama olmayanlara istenilen Oğuz ya da başka Türk tamgaları işlemesi olanlar 810, Osmanlıca yazı ya da ayet işlemesi olanlar 850, rastgele ya da istenilen tarzda süsleme olanlar 820 TL'dir. Sipariş üzerine hazırlanıp 2 yılda hazır hale gelir. Lamine yayların 40 lb.si, bu yayın 30 lb.sine eşittir. Gez sargısı için 5 TL daha alınır. Çilesi ipektir.

MOĞOL YAYI

Kompozit olup istenen librelerde sipariş üzerine hazırlanır. 300 TL olup deri kaplı olanlar 310, yılan derisi kaplı olanlar 400 TL'dir. Kaplama olmayanlara istenilen Oğuz ya da Türk-Moğol tamgaları işlemesi olanlar 310, Göktürkçe ya da Uygurca yazı 350, rastgele ya da istenilen tarzda süsleme olanlar 320 TL'dir. Sipariş üzerine hazırlanıp 1 yılda hazır hale gelir. Lamine yayların 40 lb.si, bu yayların 40 lb.sine eşittir. Gez sargısı için 5 TL daha alınır. Çilesi bağırsak olup meydan sargısı yoktur.

İSKİT YAYI

Boynuzlu, sinirli, kompozit olup istenen librelerde sipariş üzerine hazırlanır. 700 TL olup deri kaplı olanlar 710, yılan derisi kaplı olanlar 780 TL'dir. Kaplama olmayanlara istenilen Hunca yazı 750, istenilen ya da rastgele süsleme de 720 TL'dir. Lamine yayların 40 lb.si, bu yayların 35 lb.sine eşittir. Gez sargısı için 5 TL daha alınır. Çilesi ipektir. Sipariş üzerine hazırlanıp 2 yılda hazır hale gelir.

SİPARİŞ

semender101@gmail.com adresine, konu olarak bu yazının adresini yazarak istediğiniz siparişi, açık bir şekilde mesaj atın. "Sipariş alındı" diye cevap verilince, bilin ki yayın yapımına başlanmıştır. Yay hazır olunca "Yay siparişi" konulu bir mail ile parayı yatıracağınız adres verilecek. Daha sonra sizin, bize siparişi onayladığınızı ve adresinizi belirten bir mail atmanız gerekiyor. Aras kargo kullanılıp alıcı ödemeli gönderilir. Orada yayı kontrol edin ve eğer en ufak kırık, çatlak vs. varsa orada tutanak tutturup aynı adresten haber verin. Yay size geçtikten sonra oluşacak sorunlardan biz mesul değiliz.

EDİT

Yapmıyorum yay may, sebep? Çünkü malzeme kaynağım ortadan kalktı ve zaten sipariş veren kimse de yok. Haydin kalın sağlıcakla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder