Öne Çıkan Yayın

Beni Her Yerde Bulun (BU YAZI BAŞA İLİŞTİRİLMİŞTİR)

İletişim için: semender101@gmail.com Şahsi blog: E, burası zaten. ~Gerektikçe güncellenecektir.~

3 Mayıs 2018 Perşembe

Durum Bildirisi

Etnospor programı yayınlanmış, hazırlıklar tamam gibi.

Hamster'cığım Hamiko vefat etmiş, çimlik bir alana bıraktım. Ömrü boyu çim, toprak yüzü görmediği hayvancağız, bari orada yatsın diye.

Kelerim Fırat biraz iştahsız gibi. Ya da bir süredir deli gibi elime saldırdığı için tokluğu iştahsızlık sanıyorum. Yaklaşık 2 yıldır bende, 2-3 yıl da doğumdan büyüyene kadar olsa beş yaşında. Şimdi bu leopar kelerlerde ergenlik mevzusuna baktım, arkadaşın sağa sola saldırıp boyna teraryumdan çıkmaya uğraşması üreme dönemi belirtileriymiş meğer, zaten 1 yaşında ergenliğe giriyormuş arkadaşlar. Şimdi de üreme döneminden çıkmış olacak ki duruldu ve dışarıdan çok mağarasında vakit geçiriyor. O arkadaşa kilden yeni ve daha güzel bir mağara (nem kabı diye geçer ama ben mağara diyorum) koyacağım. Belki teraryumun tabanını da doğal görünüm adına kilden yapabilirim, tam olarak öyle kurak topraklar ve taş çöllerinde yaşıyorlar çünkü doğada.

Ulan ben esas başka bir şeyden bahsedecektim. Neyden bahsedeceğimi unuttum arkadaş, yukarıdaki üçü vardı da dördüncü bir şey daha vardı.

Neyse...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder