Öne Çıkan Yayın

Beni Her Yerde Bulun (BU YAZI BAŞA İLİŞTİRİLMİŞTİR)

İletişim için: semender101@gmail.com Şahsi blog: E, burası zaten. ~Gerektikçe güncellenecektir.~

29 Ağustos 2015 Cumartesi

Miku-chan hakkında bir kaç şey daha

UYARI! AZ SONRA OKUYACAKLARINIZ 24 SAATLİK (BELKİ DAHA FAZLA) UYKUSUZLUK SOSUYLA YAZILMIŞTIR!

Şu an bir "bu resmi paylaşmazsam ölürüm" sendromuna yakalanmış olup, resmin de bizzatihi Hatsune Miku ile ilgili olması dolayısıyla bu yazıyı yazmayı kendime hak gördüm.

Hatsune Miku hakkındaki yazımdan sonra (link vermicem, üşeniyom. Ve evet bu kadar yazmaya üşenmiyorum. Alışın la artık. Örümcekten ölümüne tırsım tarantula seven insanım ben) fark ettim ki, densizliğin, münasebetsizliğin dibine vurmuşum. Vocaloid prensesi Hatsune Miku'ya, hem soyadı değil adıyla (Japonlar samimi olmadıkları kişilerle soyadını kullanarak konuşur ya da bahseder. Bu durum sadece tanıdık bir klan ya da Naruto gibi klan sistemi olan animeler için istisna gösterir), hem de -chan ekleyerek bahsediyorum.

E, size ne? Tomoko'nun bir arkadaşının (Yuruse Yuu herhalde, çünkü başka arkadaşı yok) arkadaşının arkadaşının kuzeninin arkadaşının uzaktan akrabasıymış; o yüzden bizim de bir münasebetimiz oldu yani... Allah Allah, ne yani? Benim bağlantılarım olamaz mı? Len, ağzını topla! Tomoko-chan'ıma yapmam ben öyle şey... Neyse, ne diyorduk...

Hah. Normalde Hatsune-sama demem gerekirdi. (Yok ya, sama abartı. Bence dono. Bir dakka, ne? Şimdi Tomoko söyledi, Miku Black Rock Shooter'ı da alıp ağzımı burnuma katmaya geliyormuş... Benim acilen konser sahnesi hazırlamam lazım, yoksa çok fena sarpa saracak.

A, resmi koymadım... Siz, Miku-dono'nun sadece şu halini biliyorsunuz:


Tabii biz bunlarla ailecek görüştüğümüzden, hiç olmazsa Tomoko'nun memlekete gittiğimizde görüyoruz. Bir sürü farklı saç yapıyor bu Miku-san (Bir daha -chan dersem Miku değil, bizzatihi Tomoko-sama beni öldürecekmiş. PS: Yengeniz kızıyor beyler)
Kedi kulağı da taktı, kedi kuyruğu da taktı... Neko miku adıyla, resimleri internete düştü... Hepiniz fan art sandınız ama fotoğraftı onlar.

Hah, şimdi gelelim paylaşmazsa ölecek hastalığımı tetikleyen resme:
Anime hairstyles! Hatsunimiku
Şimdi bu Miku-san size küstah filan geliyor olabilir ama aslında öyle değil. Sadece oldu mu en iyisi olsun diyor kızcağız. Bu arada söylemeden geçemeyeceğim, hepsi tamamda Showeing Forehead-Rich ne biçim saçtır öyle? Demek onu saklamak için başına bez mez bağladıydın. Bu arada bu tam kim hatırlamıyorum da, bunun sevgilisi de tam odun... Kıza koca evi bezle sildirtiyor. İkisi de vocaloid'den tonla para kazanıyor... Neyse...

UYARI! AZ ÖNCE OKUDUKLARINIZ 24 SAATLİK (BELKİ DAHA FAZLA) UYKUSUZLUK SOSUYLA YAZILMIŞTIR!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder