Öne Çıkan Yayın

Beni Her Yerde Bulun (BU YAZI BAŞA İLİŞTİRİLMİŞTİR)

İletişim için: semender101@gmail.com Şahsi blog: E, burası zaten. ~Gerektikçe güncellenecektir.~

22 Temmuz 2022 Cuma

Durum Raporu: Batı Medeniyetini SJW'lerin Bitirmesi, Hümanizm İnsanlığın Düşmanıdır

Ulan koskoca Batı medeniyetini; kütüphaneleri talan eden Engizisyon'un, o dönem zaten coğrafi şartlardan dolayı az olan kıta nüfusunun (Amerikan sebzeleri, özellikle patates, gelmezden önce Avrupa pek de toprakları verimli bir yer değildi. Tabii Avrupa'nın neresi o da önemli; İtalya ve Güney Balkanlar vs. verimliydi.) içinden geçen Moğolların, arada kendi kendilerine salça olan Haçlıların (bkz. Konstantinopolis Latin İşgali), Kanuni'nin kendini arşıalada görüp verdiği kapitülasyonlar ve tabii Moğolların Çin'den Avrupa'ya taşıdığı ateşli silahlar olmasa ve hatta belki de Fatih daha uzun yaşasa ya da tahta II. Bayezid denen vizyonsuz mal değil de doğru düzgün biri geçse ta İtalya'ya, belki "Endülüslülerin hakkı" bahanesiyle İspanya'ya kadar ilerleyecek Osmanlı'nın veya batılıların batılıdan saymadığı Rusların bitiremediği, bir şekilde küllerinden doğmayı bilmiş (En basitinden Rönesans, "yeniden doğuş" gibi bir anlama gelir.) batı medeniyetini "Geçmişimizle hesaplaşalım, insan hakları, kültür..." gibi şeyleri -en azından sözde- ön plana çıkaran "woke culture" bitirecek. Vay aq. Bu SJW kültürünün başında ota boka "demokrasi getiren", Batı Asya'nın itinayla içinden geçip dışından çıkmış, muhtemelen NATO'ya üye olup Rusya ile Avrupa'nın tampon bölgesi görevi görmesek çoktan bizim de bir taraflarımıza girmiş olacak olan ABD (Gerçi "içinden geçilen" veya "demokrasi getirilen" ülkelerin bir kısmının da kendi hıyarlıkları ama konu bu değil.) ile Viking/Cermen/Ural soyundan Nordik ülkelerin (İskandinavya değil Nordik ülkeler. Finler İskandinav değil mesela.) olması da ayrı bir acayip. Lan herifler kendi elleriyle kendilerini bitiriyor, vay a...

Hümanizm, daha doğrusu şu an hümanizm denince akla gelen şey (Hümanizmin tanımına bakarsanız kendini hümanist diye tanımlayan sevgi pıtırcığı görünümlü hıyarlarla alakasız, hatta zıt olduğunu görürsünüz. Aynısı feminizmde de vardır.) insanlığın ilerlemesinin en büyük düşmanıdır.

Yazacak daha bir şeyim falan yok benim. Şu alttaki imzamsı şeyden de sıkıldım iyice. Zaten başım dolu şu aralar, umudum falan iyice sönük... Kapa kapa.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder