Öne Çıkan Yayın

Beni Her Yerde Bulun (BU YAZI BAŞA İLİŞTİRİLMİŞTİR)

İletişim için: semender101@gmail.com Şahsi blog: E, burası zaten. ~Gerektikçe güncellenecektir.~

1 Ocak 2017 Pazar

Doğada tedavi: Bir tentürdiyot, anestezik ve antibiyotik olarak sirke ve alkollü içkiler

Tentürdiyot: Yaradaki mikrobu kıran bir tür merhem. Aslında bunu herkes biliyor; ama eğer yazmasaydım, sirke ve alkollü içkilerin nasıl tentürdiyot olacağına dair açıklamayı yapmam uzun sürerdi. Şöyle ki: Sirke, yüksek oranda etil alkol ve bazı bakterileri içerir. Alkollü içkiler de etil alkol ve bazı bakterileri içerir. Etil alkol, alkol sentezleyerek yaşayan bakteriler haricindeki mikroorganizmalar için ölümcüldür. Yaraya sürerseniz, yarayı yakacak ve mikrobunu kıracaklardır. Uyarı: Sirke fazla keskin olmasın, yoksa bir de yanık tedavisiyle uğraşırsınız.

Anestezik: Bunu daha önce yazdım. Alkollü içkilerin sıcaklık ve sarhoşluğundan dolayı ameliyatı hissetmezsiniz. Öte yandan; eğer ameliyatı bizzat kendiniz yapacaksanız, anestezik kullanmayın derim.

Antibiyotik: Tüm hücreler için (buna bizimkiler de dahil) ölümcül olan; çok gizli ama sadece hücreleri etkileyen bir zehir. Başka bir deyişle, antibiyotikler içinizdeki yararlı-zararlı tüm mikroorganizmaları öldürür. Ve ta-tam: Aynı etkiyi şarap, bira, votka vs. ve sirke de yapar. Ama; hap biçimindeki antibiyotikler, hemen çözülmediğinden tam olarak kana karışır; içkilerin böyle bir gücü yoktur. Büyük çoğunluğu, kana karışmadan mide tarafından ortadan kaldırılacaktır. Bunun için; küçük ekmek parçalarını sirkeyle ıslatarak yiyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder