Öne Çıkan Yayın

Beni Her Yerde Bulun (BU YAZI BAŞA İLİŞTİRİLMİŞTİR)

İletişim için: semender101@gmail.com Şahsi blog: E, burası zaten. ~Gerektikçe güncellenecektir.~

4 Ekim 2018 Perşembe

Genelden Günlüğe En Çok Okunanlar ve Arama Sonuçları

Neden bunu yazıyorum, ne gerek var? Çünkü konu bulamadım ve evet, yaşıyorum. İnat değil mi ulan başınızın etini yemeye devam edeceğim burada. Ha bir de... Neyse ya, boş ver.

BAŞLIKLAR

Ördekle Kaz Arasındaki Farklar: O değil de yazdığımdan beri en çok okunan yazı bu. Amma merak eden varmış lan farklarını, bilsem işin içine kuğuyu, farklı ördek türlerini vesaire de işin içine dahil ederdim. Toplam 3983 (çok da şiirsel) görüntülenmesi var. Bu ay beşinci sırada, 20 görüntülenmesi var.

Bulamayanlara noodle'dan bozma ramen tarifleri: Bak bunu da çok merak eden var. İlginç tabii, muhtemelen büyük oranı Uzakdoğu'yla bir şekilde ilgisi bulunan kişiler. İlgisi derken Uzakdoğu dizisi, anime vs. izlemeyi vs. kast ediyorum bu arada, Güney Kore büyükelçisi değil herhalde bu tıklayanlar. Öhöm, ne diyorduk? 2221 görüntülenmesi var toplam. Bak bu da şiirsel, özellikle mi yapıyorsunuz la? Bu ay için 4. sırada, 21 görüntülenmesi var.

Anime Caps'leri Vol2: Bu niye bu kadar okunmuş lan? Gruplardan şeylerden topladığım arşivi öylece (ki arşiv hayvan gibi büyüdü, çeyreği bile değil oradakiler) atıvermiştim. Ki onu da yazacak bir şey bulamadığımdan yapmıştım. Neyse, toplam 1747 (niye hep çiftlenen sayı var lan?) görüntülenmesi var.

Zehirli ve Zehirsiz Yılan: Bak buna bu kadar ilgi olmasından memnunum. Çoğu kişi her yılanın zehirli olduğunu düşünüyor çünkü. Gerçi Karınca Çiftliğim falan var şimdi, milletin önyargıları biraz kırıldı gibi. Toplam 1712 görüntülenmesi var. Ayrıca bu, bu ay 3. sırada; bu ay için 24 görüntülenmesi var. Bu hafta üçüncü sırada, beş görüntülenmesi var.

Doğada Anestezi: Bu konuda yorum yapmayacağım. 1339 (bak yine) görüntülenmesi var, toplam. Bu arada bu, bu ay en çok okunan. Bu ay içinde 107 görüntülenmesi var (Oha). Bu hafta en çok okunan da bu, 17 görüntülenmesi var. Bugün en çok okunan da bu, sadece bugün için 5 görüntülenmesi var.

Kalpak çeşitleri: Bu ay içinde ikinci sırada geliyor. Bu ay için 31 görüntülenmesi var.

Okul, genel ve Askerlik: Bu hafta ikinci sırada, 6 görüntülenmesi var.

Ok yay yapımının incelikleri: Bu hafta dördüncü sırada, dört görüntülenmesi var.

Doğada Yönünü Bulamamanın 6 Farklı Yolu: Bu hafta dördüncü sırayı paylaşıyor, dört görüntülenmesi var. Bu arada bu dört kişi de buraya doğada yön bulmaya dair araştırma yaparken gelmediyse benim adım da Kral Richard. (Neden kral, neden Richard diye sormayın, aklıma ilk gelen oydu. Şu sıralar kafam biraz ortaçağ ile dolu da) Bugün ikinci de bu, dört görüntülenmesi de bugün (Oha).

Anime Caps'leri: Bugün üçüncü sırada, 2 görüntülenmesi var.

Franz Kafka - Dönüşüm (Muhteşem Olacak): Bugün dördüncü sırada, 1 görüntülenmesi var.

Kılıç çeşitleri: Bugün dördüncü sırayı paylaşıyor, 1 görüntülenmesi var.

KAYNAKLAR

En çok Google ve Android'den girilmiş. Şaşırmadım tabii. Genel olarak.

Bu ay için üçüncü sırada http://camparadise.net diye bir site var, girip bakmadım neymiş ne değilmiş diye ama adından bazı şeyler belli zaten.

Bu hafta http://fazanal.com diye bir siteden de trafik alınmış.

ANAHTAR KELİMELER

Genel:

Kaz
Onigiri
Uzakdoğu manyakları (Muhtemelen özel olarak blogu ararken girilen bir tanım)
Erdeminblogu
Ördek
Achatina fulica
Bad Girls Kore dizisi
http://erdeminblogu.blogspot.com: Evet, Goodle'da böyle aranmış.
http://erdeminblogu.blogspot.com/2 ile başlayan bir adres de Google'da aranmış.
Japon makarna tarifi

Bu ay:

Anestezik bilgiler: Doğada anestezinin neden o kadar okunduğunu buldum, hayırlı uğurlu olsun.
ko'rshapalak inasi: Valla bunun ne olduğuna dair herhangi bir fikrim yok, nasıl buraya yolu düşmüş bunu yazanın o konuda da bir fikrim yok. Ha, ha, tamam; Körşapalak inası. Körşapalak diye bir şeyi hayal meyal hatırlıyorum ama... Neyse...
Yılan gövdesi (Allah Allah?)

Bu hafta:

Ko'rshapalak inası: Ha tamam hatırladım, yarasa demek Özbekçe. İnası ne tam bilmiyorum ama ya yavrusu ya da iyesi (ruhu) gibi bir şey herhalde.

Bugün:

Ko'rshapalak inası

1 yorum:

  1. https://clashroyalelion.blogspot.com/search/label/Clash%20of%20Clans

    YanıtlaSil