Öne Çıkan Yayın

Beni Her Yerde Bulun (BU YAZI BAŞA İLİŞTİRİLMİŞTİR)

İletişim için: semender101@gmail.com Şahsi blog: E, burası zaten. ~Gerektikçe güncellenecektir.~

9 Haziran 2019 Pazar

Birkaç Şey

Bayağı eskiden (Lisedeyken) yazdığım roman tarzı bir şeye denk geldim. Tam ranobe aslında, birebir. Onu bölüm bölüm yayınlayabilirim blogda ama bir ay falan meşgulüm, daha sonra yapabilirim. Ha tabii yazarken imlayı birazcık -sadece birazcık- katletmişim ama düzeltiyorum okurken. Bu arada kendi yazdığım karakterden haberim yokmuş, onu fark ettim. Karakterin anlatıldığı kısım şöyle: Bembeyaz teni, gece gibi siyah saçları, gümüş grisi gözleri; beline kadar uzayan, tepeden tek bir tel dikilip o tel havada kalması için mavi boncuklu pembe tokayla bağlanmış saçı ve bizim okulun üniforması... Beyaz ten ve siyah saçı hatırlıyordum, karakterin saçının uzun olduğunu da hatırlıyordum da o tek teli yukarı kalkık -aşağıda ona örnek resim vereceğim, anime izleyenler sıkça görmüştür zaten o tarz saçı- olayını ve karakterin göz rengini bilmiyordum. Karakterin göz rengini sarı sanıyordum ben "Du bakali, ne yazmışım acep?" diye olayı okumaya başlayana kadar.

Saç hakkında temsili resim:
araragi hair ile ilgili görsel sonucu

Şunu bulana kadar da canım çıktı bu arada. Tabii enteresan bir toka ayrıntısını da hikayeye iliştirmişim enteresan bir şekilde. Bir de manyak bir fizik hocası karakter eklemişim ki erkek mi kadın mı anlayamadım. Hayır giyimi kadın gibi çünkü ama adı erkek adı gibi. Keşke yazarken belirtseymişim onu. Yo gayet internette kız adı diyor. Hayır karakterin adı Gin, Bleach'deki Ichimaru Gin'den kafam karıştı. (Başrolün adını Ichigo koyan kişiden de ne bekliyorsam...)

Neyse, öyle işte. Ha bir de hikayeyi yazarken DxD'den bayağı çarpmışım, satranç klanı falan. Aslında zaten onu yazma fikri DxD'nin ecchi'siz, daha bir nevi dini bir versiyonu falan olarak çıktı. Hadi kaçtım ben, okuyacağım onu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder