Öne Çıkan Yayın

Beni Her Yerde Bulun (BU YAZI BAŞA İLİŞTİRİLMİŞTİR)

İletişim için: semender101@gmail.com Şahsi blog: E, burası zaten. ~Gerektikçe güncellenecektir.~

18 Şubat 2017 Cumartesi

Karda kışta hayatta kalamama yöntemleri

1) Susadıkça kar yiyin

Böylece hem susuzluğunuz daha da artsın, hem de midenizde suya yer kalmasın. Aferin size, intiharınıza kaza süsü vermek için mükemmel bir yöntem.

2) Avladığınız hayvanların etini henüz sıcakken yiyin (Etlerin çiğ olduğunu varsayıyorum)

Böylece envai çeşit kurda, mikroba, parazite bedeninizi teslim edin. Vallahi bravo. Oysa şu etleri bir kaç saat karda, buzda bekletseniz; tüm mikrobu soğuktan kırılacak. Ama balıkları tutar tutmaz yiyebilirsiniz. Zaten bulmanız pek mümkün değil ama; kışın asla sürüngen avlayıp yemeyin.

3) Üşüdükçe hareket edin

Böylece hem terleyip soğuğa kendinizi teslim etmiş  hem de bolca su kaybetmiş olursunuz. Sonra ölürken "Nerede hata yaptım?" diye düşünürsünüz... (O hayatı yıllar önce başka biri yapmış ya, neyse)

4) Yaprağı karahindibaya benzeyen ne kadar ot, ne çeşit çimen varsa yiyin; karnınızı çam yaprağıyla doyurmaya çalışın.

Ondan sonra hastanede mideniz yıkanırken "Allah Allah, niye böyle oldu ki acep?" diye düşünün. Şöyle ki: Çiçeksiz dönemlerde, karahindiba ile onun zehirli ikizini ayırmak pek mümkün değildir. Çiçeğinin sapı koparılıp elle suyu çıkarılarak içindeki öz suyun renksiz mi, yoksa beyaz mı olduğuna bakılır. Beyazsa zehirli olandır. Çimenler, insan bedeni tarafından sindirilemeyecek kadar çok selüloz içerirler. Çam yaprağına gelince; kendisi zehirlidir. (Ama az miktardan bir şey olmuyor, tecrübeyle sabit) Ha; ama çimen ve çam yapraklarının çayı güvenle içilebilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder